Esküvői zenekar árak, akciók

Sokan kérdezik, hogy lehet-e alkudni a fellépő díjból, az esküvői zenekar árak, és a komplett szolgáltatások árai mennyire kötöttek.

Ezért fontosnak érezzük, hogy erről a húsba vágó kérésről is részletesen tájékoztassuk a kedves érdeklődőket, házasulandókat. A mai magyar gazdasági mutatók, és a szinte minden szektorban jellemzően felfelé ívelő áremelkedések ellenére, a Colorband esküvői zenekar az elmúlt 5-6 évben nem emelt árat.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy nem vagyunk “infláció követőek”. A lehetőségekhez képest a garantált minőség és hangulat mellett próbáljuk tartani azt a fajta árfekvést, ami szerintünk mindenki számára kifizethető, és ezért a lehető legjobb minőséget kaphassák akik a Colorband-et választják.

Árkedvezmény

Az esküvői zenekar árak és egyéb kiegészítő szolgáltatások tekintetében árkedvezményt, méghozzá nem is keveset csak abban az esetben tudunk biztosítani, amennyiben az esküvői főszezonon (május 1-től október 15-ig) kívüli periódusba esik a Nagy Nap dátuma. Ennek körülményeit az Árkedvezmény menüpontban külön részleteztük számotokra.

Manapság egyre divatosabbak a hétköznapi, vagy a főszezonon kívüli esküvők. Jelentős pénzmegtakarítást érhetnek el azok, akik mondjuk akár egy téli hónapban tervezik hogy összekötik életüket egymással. Ehhez egy hangulatos kúriát választanak mondjuk kandallóval, romantikus téli tájjal. Természetesen egy évszaktól függetlenül is tökéletes hangulatot teremteni tudó esküvői zenekarral.

A főszezonon kívüli esküvők árai lényegesen olcsóbbak. A zenei szolgáltatás, akár a helyszín/terembérlés, akár az esküvőszervezés, vagy bármilyen egyéb költségeket alapul véve. Természetesen a szolgáltatások minősége ezzel ellentétben ugyanúgy makulátlan.

Ajánlatkérés

Amennyiben pontos árat szeretnétek tudni kérjétek ajánlatunkat a főszezonban, vagy főszezonon kívül, vagy akár hétköznap tartandó esküvőtök élőzene szolgáltatására, vagy komplett megszervezésére!

Telefon link: +3620 824 67 66