Esküvői zenekar árak, akció

Esküvői zenekar, költségek, ár

A mai világban egy esküvő megszervezése már egy szerényebb létszámú násznép esetében is jelentős kiadásokat jelenthet. Mivel az ár zsebbe vágó kérdés igencsak megterhelheti a családi kasszát, és nagyban meghatározza az ifjú pár lehetőségeit, érdemes róla szólni a zenekari árképzés szempontjából.

Mitől olcsó, mitől drága egy esküvői zenekar, illetve mi alapján beszélhetünk reális árról az együttes tekintetében?

Élő produkció

Ha a zenekar garantálja az élőzenei szolgáltatást, ahhoz minimum trió vagy ettől nagyobb létszámú formáció szükséges. Érdemes az árat a tagok létszámának arányában is végiggondolni. Lehet, hogy egy trió formáció néhány ezer forinttal olcsóbban kínálja szolgáltatásait, viszont valószínű, hogy egy 4 vagy 5 tagú formáció sokkal változatosabb hangszereléssel, színesebb repertoárral tudja szórakoztatni közönségét.

Színpadi hang és fénytechnika

Míg egyes esküvői szolgáltatók feladataihoz minimális felszerelés szükséges, addig a zenekar megszólalásához, illetve a színvonalas színpadi megjelenéshez komoly hang- és fénytechnikára van szükség. Nem véletlen, hogy egy komoly együttesnek minimum 1,5 óra, vagy annál is több idő szükséges a technika felszereléséhez, sőt, ezek beállításához olykor technikusi segítség is kellhet. Ez a befektetés milliókban mérhető, – a sok gyakorlásról és a hangszeres tudás megszerzéséről nem is beszélve – ami nyilvánvalóan, mint minden más vállalkozásnál, hosszú távon meg kell, hogy térüljön. Ha a zenekar a produkciójával mindezt együtt kínálja a megadott árajánlatban, érdemes végiggondolni, hogy mennyi plusz költséget és energiát jelentene az ifjú pár számára, ha a teljes színpadtechnikát és a technikust is nekik kellene biztosítani!

Akiknek a buli is kemény munka

Azt sem szabad elfeledni, hogy míg az esküvői stáb többi szereplője csupán időnként lép előtérbe, amikor épp rajta van a sor, illetve a háttérbe húzódva csak időnként végez aktív munkát az este folyamán, addig a vendégvárás alatt és a vacsora után a muzsikusok másfél, két órás blokkokkal pörgetik a násznépet reggelig, csupán 2-3 rövidebb megállóval. Sokan irigyelnek minket, mert közben jól szórakozunk, de csak kevesen tudják, hogy a szórakoztatás nem egyenlő a szórakozással. Annál egy sokkal felelősségteljesebb, keményebb munka, folyamatos aktív fizikai és szellemi jelenléttel, még akkor is, ha mi rettenetesen élvezzük!

Legelsők és legutolsók

Ha az esküvői szolgáltatók árait mérlegeljük, amellett hogy ki mennyi aktív, illetve passzív időt fordít a nagy napra, azt sem mellékes átgondolni, hogy ki mennyi időn keresztül áll rendelkezésre az események helyszínén. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a vendéglátó egység munkatársai, illetve a zenekar azok, akik a legelőször érkeznek a helyszínre, és aki a legkésőbb távoznak onnan. Míg azonban a vendéglátó egység emberei valószínűleg környékbeliek, addig van, hogy mi még több száz kilométert utazunk, mire elérkezik számunkra is a megérdemelt pihenés. Mindez egy hétvégi és éjszakai „műszak” után.

Amikor tehát az esküvő szervezésénél a zenekar kiválasztására kerül sor, kérünk benneteket, ne csak a mi, hanem saját érdeketekben is gondoljátok végig, hogy mekkora prioritást élvez majd mindez a büdzsé megtervezésénél, beosztásánál. Higgyétek el, a jó buli lesz az, amire évek múlva is emlékezni fogtok, ennek záloga pedig MI vagyunk!

esküvői zenekar ár árak

Akciók

Az igényes szolgáltatás mellet zenekarunk másik célja, hogy reális, elfogadható áron legyen elérhető mindaz, amit színvonalasan nyújtani tudunk. Azon felül viszont, hogy mindkét fél számára kedvező egyedi ajánlatot készítünk személyre szabottan, bizonyos kiemelt időszakok, illetve kiemelt ügyfeleink esetében további kedvezményeket is biztosítunk!

Kedvezményes időszak

Az esküvői szezon régebben jellemzően májustól augusztus végéig tartott, manapság azonban egyre gyakoribbak és sűrűbbek a kora tavasszal, és ősszel tartott lakodalmak. Szezonon kívüli esküvők tekintetében azonban régen is jellemző volt, hogy hagyományosan kedvezményesen mérték a szolgáltatók szolgáltatásaikat. Ezt a tradíciót kívánjuk folytatni „Out of Season”, azaz szezonon kívüli kedvezményünkkel, melyet az Október 15 és Március 15 közötti időszakban egybekelő ífjú pároknak ajánlunk! Ez esetben az alapárból minimum 10% kedvezményt tudunk biztosítani, de egyéb engedményeket illetve extrákat is szívesen melléteszünk, az egyéni igények tükrében.

Hűségprogram

Ez a lehetőség elsősorban visszatérő partnereink számára biztosít előnyt. Az ajánlat azoknak kedvez, akik ragaszkodnak zenekarunkhoz és rendszeresen kérnek fel minket rendezvényeik lebonyolítására. Az ajánlat lényege, hogy az a cég, egyesület, intézmény stb., amely 3 év alatt 3 egymást követő rendezvényre felkéri zenekarunkat, annak a második eseményre árgaranciát, a 3. alkalomra pedig további 10% árengedményt biztosítunk, honorálva ezzel lojalitásukat, azaz hűségüket, ragaszkodásukat a zenekar felé.

Telefon link: +3620 539 55 51