Esküvő olcsón, árkedvezménnyel

Manapság egy esküvő olcsón, akár 30%-os kedvezménnyel is megrendezhető a főszezonon kívül, vagy hétköznap.

Ráadásul napjainkban Budapest mellett a vidéki városokban is egyre inkább trenddé válik a hétköznapokon tartott lakodalom.

Kedves házasulandók!

Gondolkoztatok már azon, hogy mennyivel kevesebb költséget jelentene, ha esküvőtöket nem főszezonban, a májustól 1-től október végéig terjedő időszakban, hanem főszezonon kívül tartanátok? Vagy ha mindenképpen ragaszkodtok a főszezonhoz, akkor hétvége helyett inkább hétköznap, mondjuk pénteken ünnepelnétek?

Fontos tudni, hogy nem csak az esküvői élőzene szolgáltatás, hanem az egész esküvő olcsón, kedvezményesen lebonyolítható, ugyanis a rendezvényhelyszínek, és a szervezői költségek is jóval alacsonyabbak a „holtidőszakokban”, így jelentős megtakarítást érhetnek el azok a házasulandó párok, akik nem feltétlen a főszezonban, vagy szombat-vasárnapban gondolkoznak.

Ráadásul például a péntek, az már majdnem hétvége, de mégis hétköznap, így az esküvő olcsón megrendezhető. Továbbá a profi esküvőszervezés, mely a főszezonon kívül, vagy hétköznap is a teljesség igényével történik semmivel nem gyengébb színvonalú, mint hétvégén, vagy bármelyik nyári hónapban.

Sőt, tapasztalataink alapján egy szálloda vagy étterem sokkal intenzívebben rá tud fókuszálni egy hétköznapi, vagy mondjuk egy novemberi lakodalomra, amelyből feltételezhetően abban a hónapban csak az az egy van neki, mint amikor fő szezonban dömping szerűen szolgál ki havonta akár 7-8 lagzit, illetve egyéb rendezvényt is.

Ajánlatkérés

A jelentős költségkülönbözetből kiindulva kérjétek ajánlatunkat akár a főszezonon kívül, akár hétköznap tartandó esküvőtök élőzene szolgáltatására, vagy a komplett megszervezésére is!

Nowadays a wedding reception can be organized at weekdays or in off-season wedding months at a low price, even with 30% discount. Today it becomes increasingly the trend to have the wedding reception on a weekday.

Quotation request

Regarding the significant cost difference, please request a quotation from us about live music service or complete arrangement of your wedding reception – whether in the wedding season or in the off-season months.

Die Hochzeit kann preisgünstig und sogar mit 30 % Rabatt veranstaltet werden, wenn Sie die Hochzeit außer Hauptsaison oder an einem Wochentag halten. Heutzutage wird es ein immer größerer Trend die Hochzeit unter der Woche zu halten.

Telefon link: +3620 539 55 51