Báli Zenekar Colorband

Colorband – a Báli Zenekar!

A Color Band-et, mint esküvői- és party zenekart már évek óta ismerhetitek, hiszen rengetegen találkozhattatok velünk ilyen jellegű rendezvényeken. De vajon mitől lesz egy zenekar báli zenekar?

Sokan vélhetik úgy, hogy egy rutinos, hétről hétre bulikat játszó zenekar, mint amilyen a Colorband Esküvői- és Partyzenekar is, minden rendezvényen, egy többé-kevésbé állandó forgatókönyv szerint adja elő műsorát.

Ez azonban koránt sincs így. A rendezvény jellege mindig egy nagyon fontos, meghatározó tényező. Egy rutinos zenekarnak pedig az a dolga, hogy mindig a legmegfelelőbb módon alakítsa a repertoárt az adott igények szerint. Bár zenekarunk, a Colorband Esküvői- és Partyzenekar főként tánczenét szolgáltat a rendezvények nagy részén, mégis mindig más a funkciónk.

Egy esküvőn, ahol az este elsősorban az egybekelő fiatalokról szól, nagymértékben meghatározó az ifjú pár ízlése. A megválasztott zenei vonal függ attól is, hogy mennyire tradicionálisak az esküvő tekintetében.

Egy céges rendezvényen, a megfelelő zenei vonal kiválasztásakor figyelembe kell venni az este forgatókönyvét. Nem mindegy, hogy a rengeteg program és a sztárvendég-produkció előtt, között és után a beszélgetésé, az ízletes vacsora elfogyasztásáé, vagy éppen a bulizásé a főszerep.

Az igazi változatosság – ahol mindent (is) játszani kell!

Létezik viszont egy rendezvénytípus, ami minden protokolltól mentesen a zenéről, a táncról és a buliról szól. Ez pedig a klasszikus vagy akár a modernebb értelemben vett BÁL. Azt mondják, hogy egy igazán hangulatos és emlékezetes bál fokmérője az, ha a zenekar és a táncos lábú publikum is kellően elfárad az este végére. Egy bálba érkező közönség mindig vegyes ízlésű emberek tábora, akik különböző műfajokban találják meg a maguk szórakozását.

báli zenekar hangolódás

Legyen tánc!

Zenekarunknak a Colorband Esküvői-, Party-, és ilyenkor Báli Zenekarnak, olyan repertoárt kell összeállítani ezen alkalmakra, ahol valóban változatosak a felcsendülő zenei stílusok. Hiszen igazodnunk kell a táncolók igényihez: legyen az latin, magyaros, svhwab-os, délszlávos stílus, illetve a klasszikusokat tekintve, walzer, tango, fox, vagy akár ennek modernebb változata, a disco-fox. Természetesen nem maradhat el a klasszikus értelemben vett retro zene sem.

Zenekarunk tagjai mindannyian a 80-as évek végén és 90-es évek derekán, azaz a rendszeres hétvégi bálok időszakában cseperedtek fel. Magától értetődően tehát, hogy művelői ennek a műfajnak is. Legyen az bármilyen bál-jellegű rendezvény, kötetlen mulatozással, vagy akár kötött táncrenddel, szívesen szolgáltatjuk a talpalávalót!

Kemény zenekari hangszer bál

Az együttes tagjai

Telefon link: +3620 539 55 51