Colorband Zenekar országosan

Colorband Esküvői és Party Zenekar országosan

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

A Colorband esküvői és party zenekar minőségi élőzene szolgáltatást kínál elérhető áron szinte minden zenei stílusban az Magyarország egész területén.

Legyen szó akár esküvőről, partyról, céges- vagy családi rendezvényről, bálról, a jó hangulat garantált.

A Colorband esküvői és party zenekar 2004-ben alakult hivatásos muzsikusokból, és napjainkra már az ország egyik legjobb, legnépszerűbb esküvői és party zenekara. A csapat fő profilja kezdetektől fogva a szórakoztató- és tánczene igényes szolgáltatása, melyet sok éves színpadi rutin, számtalan sikeres fellépés, és elégedett vélemények is igazolnak. Megalakulása óta az együttes szinte minden évben folyamatosan végig zenélte a májustól októberig tartó lakodalmas főszezont, így jelenleg már több, mint 350 esküvőn szolgáltatott minőségi élőzenét.

Zenekarunk székhelye Pécs, tagjaink nagy része itt éli mindennapjait, és vesz részt a város kulturális életében.

Az alapvetően esküvőn, partykon, bálon, családi- és céges rendezvényeken igényes élőzenei szolgáltatást nyújtó zenekarunk tevékenysége valójában sokkal szerteágazóbb. A felsorolt rendezvény típusokon kívül dolgoztunk már:

  • különböző óceánjárók színpadain showzenekarként,
  • neves magyar előadók kísérőzenekaraként,
  • több hanglemezen működtünk közre session zenészként,
  • és a színházi világ sem idegen számunkra.

A Colorband esküvői zenekar alapvető filozófiája, hogy értéket adjunk a rendezvényeken. Olyan minőséget tudjunk képviselni, amire mindenki szívesen emlékezik vissza még évek múltán is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy zenekar feladata ne csak szimpla „szolgáltatás” legyen. Komplex, mindent átfogó zenei, vizuális és színpadi élmény közvetítése, legyen szó akár házigazda szerepről a rendezvényeken, lakodalomban, a vendégekkel való folyamatos kapcsolattartásról, az interaktív színpadi jelenlétről, a hangulat kialakításáról a közönséggel karöltve.

Fontosnak tartjuk, hogy minden korosztály zenei ízlését ki tudjuk szolgálni, így a Colorband party zenekar repertoárjában szinte minden stílus megtalálható. A régi evergreen-ek, jazz standard-ek, musical részletek, klasszikus- és latin tánczenék, 60-as 70-es évek retro- és rock slágerei, buli zenéi, és napjaink dallamai is.

Biztosak vagyunk abban, hogy aki a Colorband esküvői és party zenekar élőzene szolgáltatását választja nem fog csalódni. Hamisítatlan lakodalmas, garantáltan fergeteges hangulatban bulizhat velünk, és egy ütős „zenei csemegével” gazdagodhat!

A zenekar tagjai:

  • Szentgyörgyváry Beatrix (designer): ének, vokál
  • Horváth Péter: dobok, ütőhangszerek
  • Horváth Attila (művészeti vezető): zongora, billentyűs hangszerek, klarinét, ének, vokál
  • Döbrössi László-Basszusgitár, gitár, ének
zenekar esküvőre
Esküvői zenekar

Telefon link: +3620 539 55 51