Colorband esküvői zenekar

Zenekar formáció

A zenekar 2004-ben alakult képzett, rutinos és nem utolsó sorban lelkes zenészekből. Az eleinte trió felállásban működő formáció hamarosan női énekhanggal bővült és sok időn keresztül változatlan felállásban vállalt fellépéseket. Az évek során rengeteg alkalommal fordultak meg a zenekarban vendégzenészek is, ha a produkció speciális hangszerelést kívánt. Ezen koncertek sikerén felbuzdulva a zenekar a közelmúltban 5 tagúvá bővült és immár egy állandó szólógitárossal nyílt lehetőség a hangzás gazdagabbá tételére és ezzel a produkció színvonalának emelésére.

Referenciák

A zenekar tagjai tapasztalt muzsikusok, akik a színházi világban, óceánjáró hajókon, musical koncerteken is felléptek már neves sztárokkal, stúdió és session zenészként is komoly tapasztalattal rendelkeznek. Mégis a szórakoztató tánczene világát tartják magukhoz a legközelebbinek, hiszen esküvői fellépések, bálok és céges rendezvények százai állnak a hátuk mögött, melyek egyszersmind komoly referenciát is jelentenek közel 20 év távlatában.

A tradicionális, a retro és a modern

A zenészek több évtizedes közös és különálló tapasztalata garantálja az általuk játszott repertoár sokszínűségét. A kezdetben inkább mulatós és lakodalmas zene világát képviselő formáció az énekesnő érkezésével a retro stílus irányába vette az irányt, kiteljesítve ezzel a repertoár azon részét, ami a 70-es, 80-as, 90-es évek slágerzenéinek gazdag és reprezentatív sorát vonultatja fel.

Mivel azonban minden aktív zenekartól elvárt, hogy naprakész legyen, így a legújabb slágerek ugyanúgy zenei kínálatuk darabjait képezik, és ha épp nem a színpadon tevékenykednek, rendszeres műhelymunkával, zenekari próbákkal igyekszenek megfelelni a legmodernebb igényeknek is.

Ahogy tetszik

Hogy sokszínű zenei műsorukból milyen stílus kerüljön előtérbe a bulin, valójában mindig a közönség és a megrendelő igénye dönti el!

Rólunk mondták

„Akinek volt lehetősége hallani őket a kezdetekben és a közelmúltban is, az tudja, hogy a mögöttük álló évek alatt cseppet sem vettek vissza a lendületből, sőt, az időközben megszerzett rutin és összhang egyfajta felszabadult magabiztossággal és lelkesedéssel vértezte fel őket, amely a produkciók során csak úgy sugárzik a színpadról!”

„Egy rajongó és jóbarát”

Az esküvői zenekar tagjai:

  • Szentgyörgyváry Beatrix (designer): ének, vokál
  • Horváth Péter: dobok, ütőhangszerek
  • Döbrössi László-Basszusgitár, gitár, ének   
  • Kövesdi Misi – szólógitár, ének
  • Bátai Zsolt – billentyűs hangszerek, ének
Colorband zenekar 5 fős formáció

Telefon link: +3620 539 55 51