Egyéb

 • Híradás elmúlt pár hónap

  Rég nem jeletkeztünk

  Mivel már Szilveszter óta nem adtunk hírt magunkról, úgy gondoltuk itt az ideje összegezni az elmúlt pár hónapot mindazok számára, akik követik esküvői- és partyzenekarunk sorsát, mindennapjait. Még így a késő tavaszi – nyári esküvői szezon előtti pihenőben is örömmel és nagy élvezettel álltunk helyt mindenhol, ahol csak kellett. Először is komoly és rendszeres műhelymunkával teltek napjaink, hogy az idei szezonban is naprakészek legyünk a legújabb slágerekkel. A próbák mellett viszont a színpadon is odatettük magunkat: játszottunk egy fergeteges szalagavatót a pécsi Református Gimnázium végzős diákjainak, mi húztuk a talpalávalót a villányi Sauska Pincészet exclusive farsangi party-ján, és idén sokadszorra tettünk eleget a meghívásnak a Mecsekerdő Zrt. által szervezett erdészbálon, ahol szintén emlékezetes hangulatú bulit csaptunk a hálás közönséggel karöltve. Most pedig gőzerővel készülünk az esküvői szezonra,ami mindig tárt karokkal várt kihívás egy esküvői zenekar számára. 🙂 Fogadjátok szeretettel illusztráció gyanánt ezt a néhány képet, és reméljük:

  Hamarosan újra találkozunk élőben is!

  Esküvői zenekar
  —>
 • Esküvői kiállítás Pécs Tudásközpont

  Ha az utóbbi hetekben követtetek minket a Facebook-on, illetve olvasgattátok híreinket honlapunkon, akkor bizonyára már tudtok róla, hogy a Colorband Esküvői és Partyzenekar az elmúlt hétvégén egy újabb nagyszabású esküvő kiállításon vett részt Pécsett a Tudásközpontban. A színvonalas rendezvényen rengeteg érdeklődővel találkoztunk, és nemcsak az idei évre, de már 2016-ra is érkeztek felkérések. Köszönjük mindenkinek, aki eljött és köszönjük a szintén kiállító rendezvényszervező-, fotós-, dekorációs kollégáknak is, hogy ennyire nyitottak voltak a jövőbeni együttműködésre! Hisszük, hogy ez a hétvége mindenki számára minden szempontból sikeres és előremutató volt.

  Esküvő zenekar-ének Esküvő zenekar-ének

  —>

 • Szilveszteri buli Lichtenau 2014

  Zenekarunk az idei szilvesztert egy csodálatos kelet-németországi városkában, Lichtenauban tölthette, kedves barátunk Bernd Seifert meghívásának eleget téve.
  A Magyarországon gyakorta megforduló étterem- és hoteltulajdonos még a nyári szezon alatt ismerkedett meg Esküvői- és Partyzenekarunkkal egy rendezvényen, és azonnal meg is invitált minket „Landhotel Lichte Aue” névre keresztelt étterem-panziójába, ahol egy fergeteges hangulatú szilveszteri bulit játszhattunk.
  A jókedvű és hálás német közönséggel hamar megtaláltuk a közös hangot a klasszikus nemzetközi és német slágereken keresztül, sőt, hajnalban még egy kis ízelítőt is adtunk az igazi magyar és délszláv bulik hangulatából, amit kitörő örömmel fogadtak. Énekesnőnk ráadásként még egy-két autentikus tánclépésre is megtanította a fáradhatatlan és mindenre nyitott közönséget.
  Külön köszönet Kövesdi Mihály barátunknak, aki szólógitárosként csatlakozott hozzánk erre az alkalomra, és még egyszer köszönjük Bernd-nek a meghívást és a szívélyes vendéglátást!
  Esküvő zenekar-ének Esküvő zenekar-ének

  —>

Telefon link: +3620 539 55 51