Esküvői zenekar Colorband

Drágám, tegnap megbeszéltem az esküvőnk időpontját az anyakönyvvezetővel. Az étteremmel és a szállodával is egyeztettem. A fotós is igent mondott, úgy tűnik, megvagyunk. Illetve mégsem… Drágám! Valamit elfelejtettünk! Nincs még esküvői zenekar! Hát persze! A zenekart elfelejtettük!

Az esküvői zenekar választás időpontja és szempontjai

Ugye ismerős a fenti kis monológ? A szakmában eltöltött sok éves tapasztalat alapján biztonsággal kijelenthetjük: a jól szervezett esküvőnek szerves,  meghatározó része a megfelelően megválasztott zenekar az esküvőre.

Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy minél korábban történik a zenekar megválasztása, annál nagyobb eséllyel válogathatunk a legjobb zenekarok közül. A gyakorlat szerint átlagosan az esküvő időpontja előtt  fél évvel már jellemzőek a foglalások. Van, aki nem bízza a véletlenre, és már egy évvel az esküvője előtt tárgyal a zenekarral.

Sokan esnek abba a hibába, hogy minden, az esküvőjükkel kapcsolatos dolgot gondosan megszerveznek, és utoljára hagyják a „hangulatfelelőst”. Holott ha jobban belegondolunk az egyik legfontosabb emlék egy jól sikerült esküvőről az est hangulata lesz, amiért egyértelműen az esküvői zenekar a felelős.

Az esküvői zenekarok feladata

Az esküvői menü finom ízei, az est fényét emelő dekorációk az évek múlásával mind-mind feledhetővé válnak. A hangulattal kapcsolatos érzések azonban mindvégig ott maradnak az emberek emlékezetében. Mindez hűen mutatja, hogy a zenekar munkája mennyire felelősségteljes feladat, ezért a legfontosabb dolog, hogy teljességgel hiteles képet kapjunk a megválasztandó zenekarról.

Számos esetben találkoztunk már aggódó párokkal, akik mindent gondosan megszerveztek, azonban az együttes lefoglalását az utolsó pillanatra hagyták. „Az összes zenekar foglalt ebben az időpontban. Ugye nektek még jó ez a dátum?” – hangzik el ilyenkor az aggódó kérdés, és nem lehet túl jó érzés nemleges választ kapni rá…

Milyen zenekart válasszunk?

Manapság ez sem egyszerű kérdés, mivel party zenészekből, rendezvény- és esküvői zenekarokból is óriási kínálat van a szolgáltatói piacon. Az együttes helyes megválasztásánál elengedhetetlen a pontos és körültekintő szelektálás.

Mindenkinek van egy többé-kevésbé pontos elképzelése arról, hogy a saját esküvőjének napján milyen stílusú és megjelenésű együttes játékát szeretné élvezni. Véleményünk szerint egy jó együttest a következő tulajdonságok jellemeznek. Dinamizmus, elegancia, jó hangulatteremtő- és kommunikációs készség, vendégek iránti alázatosság, jókedv, szimpátia és persze magas szintű szakmai felkészültség.

A Colorband megfelelő arányban ötvözi mindezen tulajdonságokat. A szakmában eltöltött számos sikeres év után állíthatjuk, hogy zenekarunk garantáltan a legmegfelelőbb választás a legjobb hangulatú esküvők zenei kiszolgálására.

Miben más a Colorband?

A Colorband esküvői zenekar – nevéhez hűen – szinte minden zenei stílusban kizárólag élőben játszik, így az összes dal élőben szólal meg a színpadon.

A zenekar profizmusára garancia, hogy diplomás zenészek, előadóművészek alkotják. A professzionális hangzás és a kitűnő hangulat biztosítása mellett fontosnak tartjuk minden korosztály zenei igényének kiszolgálását. A közönséggel szinte együtt „lélegezve” születik meg az est arculata.

Esküvői zenekarunk kitűnően működik együtt a vőféllyel vagy ceremóniamesterrel is. Azonosul a közönség kívánságaival, a közönséget sokszor a produkcióba vonva. A szerepelni vágyóknak külön mikrofon áll rendelkezésére; velük akár külön show elemekkel gazdagított frappáns kis műsorok is születhetnek…

Az igényesség és a mindig kitűnő hangulat mellett egy jó esküvői zenekart a megjelenése is nagymértékben meghatározza. A Colorband nagy hangsúlyt fektet erre, és igyekszik mindig a legimpozánsabban idomulni az adott helyszínhez és körülményekhez. Itt meg kell említenünk énekesnőnk, Szentgyörgyváry Bea nevét, aki az est dívája, és a Colorband gyöngyszeme. Neki köszönhetően nemcsak hogy csillogóbbá válik a zenekari összkép, de az összes sláger szinte újra is születik a színpadon.

Esküvői zenekar Colorband

What kind of band to choose?

Everyone has a more or less clear idea about the ideal style and appearance of the band to hire for the own wedding reception. According to our opinion, a good band is characterized by dynamism, elegance, great skill for communication and creating a wonderful atmosphere, cheerfulness, sympathy and of course professional preparedness on a high level. Colorband unites all these features in a proper rate. After all those successful years spent as musicians, we can state without immodesty that our band is the best choice for music service on a wedding reception with great party feeling.

Why is Colorband different?

Colorband – true to its name – is exclusively playing live in almost all music styles, so you can hear every song live on stage. Our wedding reception band is perfectly cooperating with the best man or ceremony master, identifies itself with the audience’s wishes, involving the guests into the performance. Those who would like to participate, can have an own microphone – so a separate show may unfold with special show elements.

Was für ein Band sollen wir wählen?

Im Großen und Ganzen hat jeder eine genaue Vorstellung davon, was für ein Band auf seiner Hochzeit spielen soll. Unserer Meinung nach, die folgende Merkmale beschreiben einen guten Band: Dynamic, Eleganz, perfekte Stimmungskanone und Unterhaltungsfähigkeit, Sympathie und natürlich Professionalität. Colorband besitzt diese Merkmale im entsprechenden Anteil. Nach den vielen Jahren, die wir als Musiker verbracht haben, können wir ohne Unbescheidenheit behaupten, dass unsere Band garantiert die beste Wahl für Ihre Hochzeit ist.

Warum ist Colorband anders?

Colorband – getreulich zu dem Namen – spielt alle musikalischen Stile ausschließlich live, so erklingen alle Songs auf der Bühne live. Unsere Hochzeitsband arbeitet auch ausgezeichnet mit dem Brautführer oder mit dem Zeremonienmeister zusammen, identifiziert sich mit den Wünschen des Publikums, um das Publikum in die Produktion mit einschließen zu können. Für die, die mitspielen möchten steht ein eigenes Mikrofon zur Verfügung, es können auch sogar besondere, mit Showeffekten bereicherte, kleine Produktionen entstehen.

Telefon link: +3620 539 55 51