Retro és a Colorband Zenekar

Retro Zenekar

Mindenekelőtt le kell szögezzük, szeretjük a retro-zenét, és ez a bejegyzés nem azért íródott mert öregszünk. Örökifjú zenekarunkon a Colorband Esküvői- és Party Zenekaron nem foghat az idő, és akármennyi szülinapot is ünneplünk még együtt, az mindig a sokadik 18. lesz!

Mindössze egy közelgő esemény ösztönöz minket arra, hogy állást foglaljunk egy olyan trend mellett, ami mostanában igencsak népszerű minden korosztály körében – A RETRO!

retro zenekar

Nosztalgia, retro, zene

Legnagyobb magyar költőinktől és gondolkodóinktól már régen tudjuk, hogy a múltba tekintés kötelező ahhoz, hogy a maga teljességében éljük meg a jelent, és egy vállalható értékrend mentén szőjünk álmokat a jövőről. Minden egészséges emberben, aki maga mögött hagyja tinédzser éveit, beindul egy természetes nosztalgia olyan letűnt korszakok iránt, amelyek teremtett értékei valahogy hiányoznak a jelenből, vagy kiszorultak, átadva a helyet valami kevésbé tetszetősnek, vagy pusztán csak másnak.

retro zenekar

Minden ami él

Ez a poszt semmiképp nem szól politikáról, csupán értékekről, értékrendről, és azon belül is leginkább a zenéről. Egy olyan korszak zenéjéről, ahol élő emberek nagyszerűbbnél nagyszerűbb élő zenei produkciók sokaságát szülték meg élő hangszereken. Sokszor dacolva, küzdve a kezdetleges hangtechnika makacs ördögeivel. Ahol számított még a jelenlét, az élő show, az interakció. Ahol az embert nem elvették a produkcióból. Ahol a zenekart nem csökevényesítették csupán egy énekesre, hanem nagyzenekari hangszerelésben szólaltak meg még akár egy „Ki-mit tud?” szárnyukat bontogató fellépőinek, olykor csetlő-botló, korai slágerei.

retro zenekar

A Retro

Élőzenét játszó esküvői- és party zenekarként elkötelezettek vagyunk ez iránt a manapság RETRO-nak nevezett korszak iránt. Küldetésünknek érezzük minél tovább gondozni, játszani és népszerűsíteni azokat az örökzöldeket, amelyek inspiráltak, hogy hangszert vegyünk a kezünkbe. Amelyek megtanítottak, miként fűzzük és ötvözzük fülbemászó módon az akkordokat. Amelyek nekünk és közönségünknek is már megannyi fergeteges önfeledt és örömteli, bulis pillanatot szereztek.

Nőnapi buli

Épp ezért idén, nőnap alkalmából, 2019 március 9.-én egy fergeteges RETRO-bulira invitálunk benneteket a pécsi Sörházba, ahol egy feledhetetlen buli keretében tisztelgünk a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es örök érvényű zenéi előtt!

Kicsik és nagyok!

Ott a helyetek!

A RETRO Mindenkié!

Telefon link: +3620 539 55 51