Mulatós zene Colorband Zenekar

Sokan kérdezik tőlünk, hogy játszunk-e mulatós zenét?

Természetesen igen, a zenekarnak igény esetén akár egy egész estét betöltő mulatós műsora is van.

Vegye igénybe mulatós zene stílusú előadásunkat!

Vannak párok, akik külön kérik hogy az Ő esküvőjükön ne hangozzanak el „retye-rutya” zenék, illetve ne vegyük lakodalmasra a feelinget. Természetesen mindig a kedves pár óhaja a mérvadó, mi maximálisan igyekezünk idomulni az igényékhez. Vannak viszont olyan párok is, akik kifejezetten kérik a tradicionális lakodalmas hangulat szolgáltatását, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy egy esküvői zenekar ebben a szegmensben is felkészült legyen! Az alábbi stílusok, és néhány meghatározó dal felsorolásával szeretnénk a mulatós zene iránt érdeklődőket is hiánytalanul informálni.

Tradicionális magyar Csárdások:

Nyisd ki babám az ajtót, Vörösbort ittam az este, Rámás csizmát visel a babám, Csak csak az esik nékem keservesen, Utcára nyílik a kocsmaajtó, Ennek a kislánynak, stb.

Foxok:

Hogyha nékem sok pénzem lesz, Jóska levelet hozott a posta, Kislány vigyázz, Kinn a dorozsmai határban, Eger városa, Julcsa hogyha kimegy. Nád a házam teteje, Ha nem tudom nem fáj, stb.

Gyorsabb tempójú foxtrottok:

7-re ma várom a Nemzetinél. Ott leszek szerdán a citadellán, Lent a délibábos Hortobágyon, Szép kislány az Ica, Az én babám egy fekete nő. Elment a Lidi néni a vásárba, Eladom a lovamat meg a kocsimat, stb.

Verbunk:

Fölszállott a vadgalamb, Kalocsai lányok Isten veletek, Komáromban jártam,és így tovább.

Operett slágerek:

Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon, Te rongyos élet, Hajmási Péter, Túl az Óperencián, Éjjel az omnibusz tetején, A régi mániám, Ahol az ember felmászik a fára, stb.

Cigánynóták:

Aranyeső, Hosszú fekete haj, Erdőszélen sátoroznak, Fáj a szívem, Úgy szeretem a rányimat. Cigány bálban sok a roma, Halljátok cigányok, Várjál kicsikém még, Ollós rákot régen fogtam az iszapban, és sok egyéb kedvelt zene.

Modern,”tecno stílusban” előadott mulatós, illetve roma slágerek:

Itt a piros hol a piros, Felmegyek az Úristenhez, Kelj fel anyám a sírodból, Pille pille, Valamit szeretnék ma éjjel, Bomba, Sukár séj, Ez itt a mesterhármas, Nem adom kölcsön a szívem, Szeretlek szeretlek, Elmegyek az éjszakába mulatni, stb.

A fenti dalokat (kivéve az operett slágereket) sajátos feldolgozásban, olyan előadók lemezein is hallhatjuk, mint:

Bunyós Pityu, Postás Józsi. Galambos Lajos, Nótár Mary, Csocsesz, Fásy Ádám és barátai, Balázs Pali, Kadlott Karcsi, Jolly és a Románcok. Horváth Pista, Bangó Margit, Kis Grófó, Dögös Robi, Kaczor Feri, Bódi Guszti, Kakas Marci és még sokan mások.

Mulatós zene, fantasztikus mulatás zenekar
Mulatás a zenekarral

Tekintse meg a zenekar Magyar és nemzetközi repertoárját!

Telefon link: +3620 539 55 51