Vélemények a zenekarról

Vélemények ifjú pároktól

Vélemények a Colorband esküvői és party zenekar által nyújtott professzionális szintű élőzene szolgáltatásról, esküvői hangulatról.

Orsi és Zsolti:

„Hálásak vagyunk nektek a fantasztikus buliért, kedves Colorband! Felejthetetlenné tettétek az estét!”

Minőségi zenét szerettünk volna és nem csak azt, hanem valami sokkal többet kaptunk vele személyetekben! Változatos volt a zenei paletta és tökéletesen megláttátok, hogy mit kell játszani a násznép számára a jó hangulat érdekében. Csupa pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki nagyon jól érezte magát. Külön köszönet, hogy 1-2 szám erejéig hagytátok kibontakozni a vőlegényt és a menyasszonyt is! Szerencsére hangfelvétel nem készült róla! 🙂

Orsi és Zsolti

Kata & Lackó:

„Olyan hangulatot csináltatok, amilyennek egy esküvőn lennie kell”

Kata és Lackó házaspár

Kedves Color Band! 2013. májusában, egy különösen szép napon volt az esküvőnk. A Nagy Nap sikeréhez természetesen az is hozzájárult, hogy remek zenekarra leltünk a Color Live Music Band személyében. Olyan hangulatot csináltatok, amilyennek egy esküvőn lennie kell és ami az egész násznépet magával ragadta. Remek szolgáltatást kaptunk: rugalmasak, viccesek, ugyanakkor maximálisan odaadóak és profik voltatok. Végig azt éreztük, hogy számotokra a legfontosabb, hogy a vendégek és a mi kedvünkben járjatok. Ennek az eredménye persze a hajnalig tartó bulizás lett. (Tényleg nem gondoltuk volna, hogy még hajnalban is ennyien talpon lesznek és a táncparketten ropják 🙂 A hazai és nemzetközi dalokból álló repertoár hatalmas volt, ennek ellenére az esküvőre külön „elhúztátok” azt a dalt, amit mindenképpen szerettünk volna, ha játszanátok – ezt ezúton is köszönjük. Ki kell emeljük, hogy rokonainktól és barátainktól is csupa jó véleményeket hallottunk vissza, és természetesen azóta is jó szívvel ajánljuk a Colorband-et, ha alkalmunk nyílik rá.

Kata & Lackó

Renata & Noel:

„we had the most amazing wedding band we could wish”

Renata & Noel wedding

Dear Colorband! As they say a great band that will always stay in peoples memory after a fantastic wedding party. We are the lucky couple who can say we had the most amazing wedding band we could wish or dreamed for! As We were planning our wedding from Ireland wasn’t an easy option to pick a band as we didint have any other resources just the internet and one of my best friend who had been at weddings where the Colorband did a great party. Since the beginning the band was always on the top of things, ready to help and cooperating and full of ideas.

The crowd from Hungary and Ireland they both loved the variety of the music and the dance floor was never left empty! As wedding speaches not as traditional in Hungary than in Ireland the band made all the speaches more colourful and enjoyable for everybody with their sound effects! As the night progressed the guests got more involved with the music and as fantastic professional musicians let the amateurs to get involved with the entertaining. Everyone had a fantastic night and THE COLORBAND is still a talking matter amongst our families and friends! Wish you all the best guys in the future and more weddings to come in your way!

Love, Renata & Noel

Sámuel & Gyöngyi:

„szívvel-lélekkel, profin zenéltetek”

Sámuel & Gyöngyi esküvője

Kedves Colorband! Jó messziről jöttetek, mégis szívvel-lélekkel, profin zenéltetek. Köszönjük a Besame Mucho-t, az élő kívánságműsort. A rendhagyó vonatozást :), a humoros improvizálást. A széles repertoárt és a hajnalig tartó, féktelen mulattatást. Köszönjük, hogy itt voltatok és úgy zenéltetek, ahogyan azt mi megálmodtuk!

Sámuel & Gyöngyi

Eszter & Imre:

„első pillanattól magatokkal ragadtatok”

Kedves Colorband! Első pillanattól magatokkal ragadtatok amikor hallottunk titeket játszani. Rendkívül jól alkalmazkodtatok a lagzi folyamatosan változó  zenei igényeihez, a klasszikus lagzis zenén át a mulatóson keresztül, egészen a modernebb számokig. A Pálinkadal hatalmas szenzáció volt nálunk, és hál istennek a számunkra már elcsépeltnek minősülő számok, kérésre elmaradtak. A lagzin a hatalmas nyári vihar nem maradt el, de az sem szegte kedvetek és ment a buli hajnalig. KÖSZÖNJÜK hogy egész éjjel „húztátok”!

Morváné dr. Dadi Eszter (alias VV Eszter) & Morva Imre

Benoît & Éva:

„thanks to your wide variety of music”

Benoît & Éva: Wedding Band

Dear Color Live Music Band! We are very grateful for the fantastic atmosphere what you have delivered on our wedding by non- stop playing a great mix of international, timeless hits with the Hungarian classical and modern music. Thanks to your wide variety of music all the 13 nations present on our wedding have found tunes which moved their heart and feet, we have had even the occasions to dance with family members who we have never seen dancing before. Thank you. PS: Big thanks for the French songs, which you have leardned for our request. You were excellent!

Benoît & Éva

Ildi & Levi:

„nagyon jókat hallottunk Rólatok”

Ildi & Levi házasságkötés

Kedves ColorBand! A tavaly nyáron tartottuk az esküvőnket és mivel most már lassan 1 éves házasok leszünk, ezért szeretnénk megköszönni, hogy a lakodalom jó hangulatához ilyen nagy mértékben hozzájárultatok (amit még a péntek 13-i dátum sem tudott keresztbe húzni…). Sajnos a nagy nap előtt nem volt alkalmunk személyesen meghallgatni az együttest, de nagyon jókat hallottunk Rólatok és el kell hogy mondjam így utólag, hogy ez egyáltalán nem volt alaptalan! Fantasztikus muzsikát prezentáltatok; a zene nagyon jól szólt, az énekes Hölgynek pedig zseniális hangja van! Mivel elég sok táncos társam vett részt a lakodalmon és a család is szereti ropni, ezért mindenkinek fontos volt, hogy jó muzsika legyen. Táncos barátaim meg is fogalmazták, hogy sok jó buliban voltak már, de ez az egyik legjobb volt, amin valaha voltak! Még egyszer köszönjük szépen; a külön megtanult meglepetés számokért és a basszerozás-lehetőségért pedig örök hála!

Ildi & Levi

Móni & Tibi:

„azonnal tudtuk hogy ezt a zenekart fogjuk választani”

Móni & Tibi férj és feleség

Kedves ColorBand! Esküvőnk megszervezésekor talán a legfontosabb feladat a jó pálinka és a jó esküvői zenekar megtalálása volt. Interneten böngészve találtuk meg a Color Live Music Band-et. Azonnal tudtuk hogy ezt a zenekart fogjuk választani. Ezért egészen Pécsig utaztunk Esztergomból, ahol a személyes találkozás még jobban meggyőzött minket. Mind a négyen remek képzett zenészek, nyitott személyiségük és jó humoruk nagyon szimpatikus volt nekünk. Lagzinkon a násznép vegyes összetétele sem okozott problémát a zenekarnak, mindig ráéreztek hogy milyen stílusú zenére van szükség. Az éjszakát szívvel –lélekkel muzsikálták végig, amiért a násznép is hálás volt, reggelig ropta a táncot mindenki, korra való tekintet nélkül. Köszönjük a zenekarnak, hogy életünk egyik legfontosabb napját még felejthetetlenebbé tették. A barátaink és rokonaink sokat emlegetik lagzinkat, hogy ilyen jó zenekart régen hallottak!

Móni & Tibi

Eszter & Gábor:

„minden előzetes várakozásomat felülmúltátok”

Kedves ColorBand! Az együttesről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni mind szakmai, mind emberi szempontból. Az első pillanattól nagyon pozitív volt a benyomás rólatok, amit tényleg megkoronáztatok az esküvőn nyújtottakkal! Külön kiemelendő, hogy nem kértetek semmilyen plusz költséget azért, mert nekem volt speciális kérésem a klezmer zenével, és minden előzetes várakozásomat felülmúltátok! FERGETEGES volt minden! Az egész hozzáállásotok annyira profi és egyben emberi volt, amilyet az ember ritkán tapasztal a mai világban. Nagyon jól esett, hogy a pár már nem szomjas vendégeink is improvizálhattak Veletek! 😀 Többen meg is jegyezték még hetekkel is utána, hogy milyen frenetikus hangulatot csináltatok, milyen profin játszottatok mindent, és ez volt a legjobb zenekar, amit eddig esküvőn hallottak, egy szóval le a kalappal! Az esküvői bulik sikere nagy részben a zenekartól függ, és Ti 110%-os teljesítményt nyújtottatok! Tiszta szívből merlek ajánlani Benneteket! HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!

Eszter & Gábor

Maja & Gábor:

„örülünk, hogy titeket választottunk”

Maja & Gábor Colorband Wedding Band

Kedves Colorband! Köszönjük a sok mosolyt, a bátorítást, a hozzáállást,a ceremónia-mesterkedést, a kiváló talpalávalót, a precizitást és a felejthetetlen hangulatot…de bevalljuk, hogy kicsit „neheztelünk” rátok, mert nem szóltatok előre, hogy annyira jó partyt csináltok, hogy akár két napra is kibérelhettük volna a termet 🙂 Nem tudjuk, hogy a menyasszony rablóknak vajon honnan jutott eszébe a vőlegénytől egy dal eléneklését kérni váltságdíjként, de köszönjük, hogy profin lekísértétek és hagytátok, hogy átírja a szöveget 🙂 Örülünk, hogy titeket választottunk! Nem kérdés, hogy az aranylakodalmunkon is ti játszotok majd.

Maja & Gábor

Telefon link: +3620 539 55 51