Zenekar Hírek Colorband

 • Seas-ON, avagy, indul az esküvői szezon!

  Lakodalom szezon

  Bizony elérkezett a várva-várt esküvői szezon időszak, ami minden Esküvői Zenekar számára szívet melengető, legyen bármilyen kihívásokkal teli, olykor fárasztó vagy más okból megerőltető.
  Zenekarunk a Colorband lendülete szerencsére mindenkor töretlen, hiszen azt tesszük, amit leginkább szeretünk! Hétről-hétre színtiszta élőzenével örvendeztetjük meg közönségünket és varázsolunk szuper hangulatot a legkülönfélébb rendezvényekre, esküvőkre és partykra!

  A lakodalom szezon különösen sok-sok energiát követel zenészeinktől, hiszen nem csupán egy másfél-kétórás koncertet kell adjunk. Legtöbbször egy egész éjszakát átmuzsikálnunk, ahol a hangulat az első pillanattól az utolsóig a tetőponton kell legyen. A legnagyobb energiaforrás ilyenkor a hálás közönség, azaz Ti vagytok, hiszen ha megadjátok nekünk a szikrát, és meglátjuk bennetek a fesztelen szórakozás, mulatás őszinte örömét, mi magunk sem torpanunk meg, és együtt szárnyalunk veletek kifulladásig!

  És bár minden party valahol véget ér, ha a hangulat igazán jó, az élmény és az emlék garantáltan örök!
  Mi is így emlékezünk sok-sok feledhetetlen bulira, amit átélhettünk Veletek!
  Fogadjátok szeretettel ízelítőként legfrissebb szezonindító pillanatainkat, melyeket a legutóbbi „duplabulis” hétvégén sikerült megörökítenünk! Két helyszín: Budapest és Harkány.

  Egy jó buliban a popzene, a csárdás, a keringő, a mulatós és még a rock klasszikusok is jól megférnek egymás mellett és garantálják a felhőtlen szórakozást!

  —>

 • Retro – Vissza a Jövőbe buli!

  Új év, új tervek, új perspektívák és természetesen új lendület!

  Ezek nélkül elképzelhetetlen volna esküvői –, party- és báli zenekarunk, a Color Live Music Band élete és jövője az új mulatós szezon kezdetén. Szerencsére, nálunk egyikből sincs hiány még ezekben a nehéz időkben sem, amikor azt látjuk, hogy egyre több tánczenekar, zenei szolgáltató vagy zenésztárs kolléga adja fel azt az életet, aminek eddig szerelmese volt, és amit szinte ellehetetlenítettek a járványbeli „játékszabályok”.

  A cél most viszont nem az, hogy a körülményeken bánkódjunk, hanem inkább örülni, hogy még itt vagyunk egymásnak. Senki és semmi sem tarthat vissza, hogy új lendületet vegyünk minden új esküvőre, rendezvényre. Biztosítsunk minden kedves Rajongót, Barátot és Ismerőst a felől, hogy a Color Live Music Band ugyanúgy itt lesz Veletek a jövőben is, mint ahogy az utóbbi több, mint tíz évben. Tele vagyunk tervekkel, álmokkal és lendülettel. Igyekszünk minden kedves buli felkérésnek eleget tenni a jövőben is. Bár tudjuk, hogy nehéz tervezni manapság, főleg, ha zenés- táncos rendezvényekről van szó. Mindenkit bátor szívvel bíztatunk arra, hogy igenis, merje megálmodni azt a nagy napot vagy szuper bulit!

  —>
 • „Újra itt a nyár! Ismét Retro”

  Ismét itt a nyár!

  … és míg a Covid-19 vírus szundikál düböröghet a szezon, szólhat a retro zene!
  Ami azt jelenti, hogy zenekarunk, a Colorband sem tétlenkedik. Az álmok újra élnek, egymást érik az álomesküvők, még ha keveset is alszunk. Nem bánjuk, hiszen eleget pihentünk a korlátozások alatt. Nehéz időszak volt ez az esküvői zenekaroknak, főleg a bizonytalanságból kifolyólag, de egy percig sem volt számunkra kérdéses, hogy amint lehet, vissza fogunk térni régi mindennapjainkhoz. Borzasztó fura volt az élet zene, színpad, buli és pörgés nélkül, és természetesen Nélkületek, Drága Közönségünk!

  Míg tűkön ültünk arra várva, hogy újra találkozzunk Veletek, elhatároztuk, hogy nem tétlenkedünk. Így született meg az a két rövid klasszikus zenei mix videóval, melyből az egyiket most szíves figyelmetekbe ajánljuk! (A videot tekintsétek meg a bejegyzés legalján!)

  —>
 • Álmok és Esküvők = álomesküvő

  Álomesküvő?

  Milyen, pontosabban melyik is az igazi álomesküvő?

  Álom és valóság

  Mindenképpen az, amelyik valóra válik, ha lehet, pontosan úgy, ahogy azt az ifjú szerelmesek megálmodták. Merthogy mindenki álma egyedi, önmagában különleges. Attól lesz igazán szép egy esküvő, ha az elképzelések, az álmok egy ponton összeérnek és egybefonódnak a valósággal.

  Lehet minden egyszerű és pompázatos. Nagyon modern vagy hagyományos, akár retro. Világra szólóan népes, illetve meghittebb, szűk baráti, intim családi körben. Nekünk, esküvői szolgáltatóknak a közös feladatunk: egy nem mindennapi, igazán különleges, a földön is földöntúli akusztikus világba lopni ez időre az ünneplő sereget.

  —>
 • Év végi mulatságok Colorband

  Márton-nap, Karácsony, Szilveszter

  Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök!

  Karácsony felé…

  Közeledik az év vége, amit egy zenekar, amilyen a Colorband is, leginkább abból érez, hogy az esküvők sokaságát lassanként felváltják a céges évzáró rendezvények, az év végi, karácsonyi bálok. Sokan kérdezitek tőlünk, hogy mikor és hol tudnátok velünk újra találkozni. Sajnos ezeknek a zenés-táncos rendezvényeknek a legnagyobb része is zártkörű, de most alkalmatok nyílik két nyílt rendezvényen is velünk bulizni még ebben az évben!

  Márton-nap

  A Colorband visszatérő vendégként, immáron sokadszor fog közreműködni a villányi Sauska pincészet Márton napi rendezvényén, ami nem csak a fergeteges hangulatról, de a gasztronómiai csodákról és természetesen a jó borokról is méltán híres. Akinek kedve tartja,2019. november 16.-án csatlakozhat hozzánk a fenséges libalakomával egybekötött szuperbulira.

  —>
 • Sztárok Vendégségben

                  A rengeteg megálló során, ahol zenekari buszunk újra és újra csak arra várva vesztegel, hogy egy hatalmas buli után a következő hatalmas party helyszínére repítsen minket, nem ritkán minket is érnek meglepetések. Szerencsére többnyire a kellemes fajtából…

                  Nászajándék…

                  Régebben leginkább a céges rendezvényekre volt jellemző, de manapság már az esküvőkön is egyre gyakoribbak a meglepetésvendégek. Jó látni ilyenkor, hogy igazán nagy zenész ikon, sztár vagy színész milyen közvetlenséggel és odaadással tesz eleget a felkérésnek, megadva minden tiszteletet az érte rajongóknak. Ezek az egyéniségek cseppet sem félnek attól, hogy egy esküvő kis színpadán esetleg kisebbek lesznek. Valószínűleg ők is azt vallják mint mi, minél emberibbek, annál hatalmasabbak.

  —>
 • Csak a zene… csak a Colorband

  Száguld a zenevonat     

    Jó ideje, hogy nem adtunk hírt magunkról, de mentségünkre szóljon, hogy a rohanó „zenevonat” olyan észrevétlenül repítette át zenekarunkat, a Colorband Esküvői –, Party – és Báli zenekart az újesztendőbe, hogy egy lélegzetvételnyi időnk sem volt a pihenésre. A karácsonyi időszak óta csak a zene vesz körül minket. Rendületlenül pengetjük húrjainkat és száguldunk buliról bulira mind Baranyában, mind pedig az ország távolabbi pontjain is.

  zenekar esküvőre
  Lakodalom, bál, esküvő, tánc, mulatság.
  —>
 • Színezd újra! Colorband

  Színezd újra! Colorband ecsettel…

  Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök!

  Ahogy az ismert sláger is mondja, olykor újra kell színezni a dolgokat, főleg akkor, ha egy banda a COLOR BAND Esküvői- és Partyzenekar nevet viseli!

  Örömmel tudatjuk, hogy ezen indíttatásból honlapunk formájában – és nagyrészt tartalmában is – teljesen megújult!

  Újra „festve”

  Az újítás azonban nem csak virtuális világunkat érintette. Bár mi maradtunk ugyanazok az „arcok”, az elmúlt évben igyekeztünk hangszerparkunkat, hang- és fénytechnikánkat is a legmodernebb követelményekhez hangolni. Ennek köszönhetően a jövőben csúcs-szuper minőségben hallhatjátok majd repertoárunk gyöngyszemeit!

  esküvői zenekar Colorband
  —>
 • Újra Márton nap a Color Banddel

  Ismét Márton nap Villányban

  Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök, bulizni, partizni, lazulni vágyó még Ismeretlen Érdeklődők!

  Sokéves hagyományt követve Márton nap alkalmával a vérbeli hagyományőrzők ismét csaphatnak egy fergeteges bulit Villányban a Color Banddel.

  Helyszín: Sauska pincészet Villány

  Élőzene: Color Band Esküvői- és Partyzenekar!

  Aki már volt, azért, aki még nem, az pedig azért jöjjön el, hogy megtapasztalhassa, milyen is a mennyei, sokfogásos házias libalakoma, a valóban minőségi villányi bor, és persze az igazi, fergeteges, forró partyhangulat a novemberi hidegek ellenére!

  Várunk szeretettel mindenkit! Találkozunk 2017. november 18.-án este 6 órakor a villányi Sauska Pincészetben!

  —>
 • A legszebb hangszer…?

  Szerintem nincs ember, akit ne tenne kíváncsivá egy ilyen egyszerű, ám annál is szubjektívebb kérdés, melyet pont ezért lehetetlen igazságosan megválaszolni:

  Vajon melyik a legszebb hangszer a világon?

  Merthogy ilyen mindenkinek van – sajátja -, akár zenész, akár nem. Van, aki a hangja, van, aki az alakja miatt teszi le a voksát a legszebb mellett. Van, aki kedvenc sztárja miatt szereti éppen azt, amit szeret. Van, aki kedvenc dallamát hallotta a favoriton. Valakinek egy felejthetetlen zenei (siker)élmény vési be a szívébe azt a hangszert, ami számára a legkedvesebb lesz azután.

  Sőt, …biztosan vannak olyan romantikusok, akik azt válaszolnák, hogy a legszebb hangszer az emberi szív, amikor megdobban a másikért…

  Épp ezért szégyelljük bevallani, hogy a Colorband Esküvői- és Partyzenekar szűk köreiben lezajlott szavazáson a legszebb hangszer címet a ZENEKARI VENTILÁTOR nyerte el. Ez az eszköz hűen duruzsolt nekünk a legnehezebb percekben is. Kérjük, nézzétek el nekünk ezt az átmeneti elfogultságot, hiszen egy hosszú és nagyon meleg nyári időszakon vagyunk túl, sok-sok esküvővel, szülinappal, céges bulival a hátunk mögött. :))))

  —>
 • „Időpontváltozás! Legyen tánc!”

  Elsősorban a kedves érdeklődők és rajongók elnézését kérve, értesítünk mindenkit, hogy a rendezvényt technikai okok miatt a szervezők (nem a zenekar!) elhalasztották! Hamarosan jelentkezünk az újabb, nagy valószínűséggel februári időponttal! Addig se lankadjon a kedvetek, sőt toborozzatok még az ismerősök között, hogy minél nagyobb buli kerekedhessen!

  Eredeti hír: Időpontváltozás

  —>
 • Nyár van!? bulik újra

  Nyári mulatós lakodalmak

  Nyár van!?!?!?! …legalábbis nemrég még az volt. Zenekarunk, a Color Band esküvői- és partyzenekar élményekkel telve zárta az idei nyarat, ami korántsem jelenti a bulik végét. Bár a vízpartokról és kirándulóhelyekről eltűntek már az emberek, az esküvői szezon még javában tart, és a Colorband esküvői zenekar fáradhatatlanul, mindig megújuló lendülettel játssza  a jobbnál-jobb bulikat hétről-hétre.

  A következő fotógaléria azoknak az augusztusi mulatós esküvőknek, lakodalmaknak, és céges rendezvényeknek állít emléket, ahol mi szolgáltathattuk az élőzenét a minden alkalommal rendkívül lelkes és hálás közönségnek. Országosan elérhető és tevékenykedő zenekarként alig egy hónap alatt ellátogathattunk Magyarország összes szegletébe: többször játszhattunk a Balatonon, az észak-nyugati határ mentén, Dunán és Tiszán innen és túl. Fergeteges nyár volt, szuper bulikkal! Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni Nektek a meghívást, reméljük mielőbb újra találkozunk!

  —>
 • Color Band Esküvői- és Partyzenekar – az elmúlt hetek

  A májusi hosszú hétvége zenekarunk, a Color Band Esküvői- és Partyzenekar számára is meghozta végre a pihenést, így jut egy kis időnk arra, hogy az érdeklődők számára összefoglaljuk az elmúlt hetek legbulisabb pillanatait. Az idei szezonnyitó rendezvényünk egy igazán gyönyörű és nívós helyen zajlott: Balatonfüreden a Flamingó Wellness és Konferenciahotel nagy rendezvénytermében fogadhattuk az orvos kongresszus vendégeit, akik a többnapos és bizonyára fárasztó konferencia után sem bírtak ellenállni, hogy maradék energiáikat a táncparketten használják fel. Szenzációs buli és este volt, köszönjük a meghívást Krisztináéknak!

  Az esküvői szezon

  A szezon eleji lendület viszont máris vitt tovább bennünket, hisz esküvői zenekarunk másnap egy szedresi lakodalomban húzta a talpalávalót egy nagyon kedves és vendégszerető násznépnek majdhogynem pirkadatig. Óriási buli volt,amit csak egy esküvői zenekar kívánhat magának! 🙂 Nekik is köszönjük a kedves vendéglátást!

  Az elmúlt héten újabb, igazi „nagy” kihívás elé néztünk: Sirona névre keresztelt hajón vártuk már kora délutántól a vendégeket, akik – mint kiderült – egy budapesti nemzetközi konferencia vendégeiként- szó szerint, a világ minden tájáról érkeztek. Majdnem éjfélig tartott a mulatság, ahol végre bőven játszhattunk széles nemzetközi repertoárunkból. Szerencsére mindenki beszélte az angol nyelvet, így egy igazán interaktív buli keretében még néhány magyar sláger refrénjét is sikerült megtanítanunk a hálás közönségnek, akik – saját bevallásuk szerint – le voltak nyűgözve a Colorband partyzenekar magyar bulis virtusától. 🙂

  —>

Telefon link: +3620 539 55 51