A legszebb hangszer…?

Szerintem nincs ember, akit ne tenne kíváncsivá egy ilyen egyszerű, ám annál is szubjektívebb kérdés, melyet pont ezért lehetetlen igazságosan megválaszolni:

Vajon melyik a legszebb hangszer a világon?

Merthogy ilyen mindenkinek van – sajátja -, akár zenész, akár nem. Van, aki a hangja, van, aki az alakja miatt teszi le a voksát a legszebb mellett. Van, aki kedvenc sztárja miatt szereti éppen azt, amit szeret. Van, aki kedvenc dallamát hallotta a favoriton. Valakinek egy felejthetetlen zenei (siker)élmény vési be a szívébe azt a hangszert, ami számára a legkedvesebb lesz azután.

Sőt, …biztosan vannak olyan romantikusok, akik azt válaszolnák, hogy a legszebb hangszer az emberi szív, amikor megdobban a másikért…

Épp ezért szégyelljük bevallani, hogy a Colorband Esküvői- és Partyzenekar szűk köreiben lezajlott szavazáson a legszebb hangszer címet a ZENEKARI VENTILÁTOR nyerte el. Ez az eszköz hűen duruzsolt nekünk a legnehezebb percekben is. Kérjük, nézzétek el nekünk ezt az átmeneti elfogultságot, hiszen egy hosszú és nagyon meleg nyári időszakon vagyunk túl, sok-sok esküvővel, szülinappal, céges bulival a hátunk mögött. :))))

Legyen szavazás?

 UI: Decemberben újra odaítéljük majd ezt a címet, ahol a nagy esélyes bizonyára a csengettyű lesz. A hősugárzó és a virgács azért megelőzheti néhány szavazattal.

esküvői zenekarok
zenekarok esküvőre
esküvői zenekar
esküvői zenekarok
zenekarok esküvőre
zenekarok esküvőre
zenekarok esküvőre
zenekar esküvőre
zenekar esküvőre

ÉS A NYERTES „HANGSZER”…

Ventillátor

Telefon link: +3620 539 55 51