Álomesküvő

Álmok és Esküvők = álomesküvő

Álomesküvő?

Milyen vagy pontosabban melyik is az igazi álomesküvő?

Álom és valóság

Mindenképpen az, amelyik valóra válik, ha lehet, pontosan úgy, ahogy azt az ifjú szerelmesek megálmodták. Merthogy mindenki álma egyedi, önmagában különleges. Attól lesz igazán szép egy esküvő, ha az elképzelések, az álmok egy ponton összeérnek és egybefonódnak a valósággal.

Lehet minden egyszerű, vagy akár pompázatos. Nagyon modern, vagy egy picit retro. Világra szólóan népes, vagy meghittebb, szűk baráti, családi körben. Nekünk, esküvői szolgáltatóknak egy közös feladatunk van: egy nem mindennapi, igazán különleges, a földön is földöntúli világba lopni ez időre az ünneplő sereget.

Egy álomesküvő szervezése

Ez a cél lebegett zenekarunk, a Color Band Esküvői- és Party- és Báli Zenekar szeme előtt akkor is, amikor barátainkkal, a legkiválóbb esküvői szolgáltatókkal karöltve elhatároztuk, hogy egy általunk nagyon szeretett, különleges helyen, a Bükkösdi Ökoparkban segítünk megálmodni egy számunkra nagyon kedves fiatal pár legnagyobb napját.

Tőlük csak annyit kértünk, hogy hátradőlve, elengedve minden felesleges izgalmat, kövessenek bennünket ebbe az álomvilágba, és önfeledten ízleljék meg, éljék át a csodás események és a fergeteges buli minden percét.

Az alábbi képgaléria, azt hiszem, a szervezés teljes sikerét igazolja!

Köszönet minden szolgáltatónak, aki szintén mindenben kitett magáért, és külön köszönet Szentgyörgyváry Rebekának, aki összehozott minket ezen a gyönyörű napon!

A rendezvény

…és a fotók, melyekből mégtöbbet, mégtutibb felbontásban facebook oldalunkon érhettek el hamarosan!

Esküvői zenekar

Felkészültünk, kezdődjön a lakodalom, “legyen tánc”!

Csodás hangú énekesnő

Egy ilyen mosollyal már indulhat is a buli!

A dobos munkában

Peti, a tempók ördöge…

gitár buli zene

A pillanat, amikor Misi, egy keményebb nótába kezd…

billentyűs zenész

Zsolti épp a harmóniákba merül…

a gitáros énekes

Lackó egy pörgős refrén közepén…

Énekesnő az álomesküvő része

Drága Beánk, ahogy épp diszkréten “vezényli” a zenekart…

kortalan szórakozás

Az este elején kialakult fantasztikus hangulatot csak a pompás vacsora lágy csendje tudta megtörni. Azután a gyermekek és a zenekar spontán kialakult közös előadásától szem nem maradt szárazon…….

álomesküvő menyasszonyi tánc

Eladó a Menyasszony!

Esküvői hangulat álomesküvő

Nincs megállás, legfeljebb csak pihenő.

esküvői torta felvágás álomesküvő

Az elmaradhatatlan menyasszonyi torta.

álomesküvő szervezés

Az ifjú pár romantikus tánca a csillagszórók meghitt fényében!

zenekar az álomesküvőn

Color Live Music Band

A szolgáltatói stáb

Helyszín: Ökopark Bükkösd

A csodálatos ökopark a Zselic délkeleti részén fekszik, közel a Mecsek nyugati nyúlványaihoz. Küldetésüknek tartják a természetközeli életmód szeretetének átadását. Kényelmes kikapcsolódást és emelett kellemes élményeket a vendégházak, prémium étterem, fedett terasz, fedeles lovarda, élménypajta, és kiváló utak garantálják. Remek esküvői helyszín.

Fotó: Rebeka Szentgyorgyvary

A fotós aki “érzi a pillanatot”!

Videó: Kerekes fotó

Pécsi, fiatal videós és fotós csapat. Kortárs megközelítésben adják vissza maximálisan a hangulatot, legyen szó rendezvények, esküvő, vagy imázsfilmekről.

Dekor & virágok: Sofija Design

Dekorációival a nagy események is felejthetetlenné válnak. Lakberendezés, esküvői dekoráció, dekor bérlet.

Torta & desszertek : Torta és Desszert Manufaktúra by Zsuzsa Balàzs

Minden menyasszony egyedi tortát érdemel, melynek formáját, díszítését és ízvilágát az elvárásoknak megfelelően tökéletesítenek…

Frizura és Smink: Angéla Kereszturi, Panna Kilner

Ők azok, akik a szépségből gyönyörűséget varázsolnak, és ügyelnek rá, hogy a menyasszony legyen a “falu legszebb lánya” a nagy napon.

Menyasszonyi & alkalmi ruha: Kloé Esküvői és alkalmi ruhaszalon

Pécs egyik legelegánsabb divatszalonja. Tulajdonosának szakma szeretete, kitartása, alázata kellett a sikerhez, amelyet az igényes kivételezéssel készült alkotásai nap, mint nap igazolnak.

Öltöny: DEJAN Öltöny Manufaktúra

Az elegancia napjainkban már nem csak prémium. Elegánsnak lenni elvárás.

Kínálatukban a különböző szabású hagyományos öltönyök mellett megtalálható három különleges fazonú vadászöltöny, és Bocskai öltöny is. Üzletükben külön nadrágok, szövetnadrágok, zakók, mellények, ingek, övek, szövetkabátok és nyakkendők is széles méretválasztékban megtalálhatók. Az öltönyök, illetve minden termékük személyre szabottan is elkészíthető.

Bútorok: Tent For Rent Kft.

A cég kisebb és nagyobb rendezvényekhez ad bérbe eszközöket, valamint igény esetén vállalja a teljes esemény megszervezését és lebonyolítását is. Legyen szó néhány fős családi party-ról vagy nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeiről, rájuk lehet számítani.

Zenekar: Colorband – Esküvői és Party Zenekar

A jó hangulat garanciája a minőségi zenét biztosító zenekar, ezt a nemes terhet a Colorband Esküvői- és Party Zenekar vitte a hátán, nem szerény sikerrel!

Telefon link: +3620 539 55 51