esküvői zene

Csak a zene… csak a Colorband

Száguld a zenevonat     

  Jó ideje, hogy nem adtunk hírt magunkról, de mentségünkre szóljon, hogy a rohanó „zenevonat” olyan észrevétlenül repítette át zenekarunkat, a Colorband Esküvői –, Party – és Báli zenekart az újesztendőbe, hogy egy lélegzetvételnyi időnk sem volt a pihenésre. A karácsonyi időszak óta csak a zene vesz körül minket. Rendületlenül pengetjük húrjainkat és száguldunk buliról bulira mind Baranyában, mind pedig az ország távolabbi pontjain is.

zenekar esküvőre
Lakodalom, bál, esküvő, tánc, mulatság.

Pörgés hétről-hétre…   

                Mondhatjuk úgy is, az átmeneti csend csak hírportálunkat érintette, mert bizony a zene nap, mint nap körül vesz bennünket. Akár a zenekari bulikról, akár egyéb koncertekre való felkészülésről van szó, minden napra bőven akad feladat. A tavasz beköszöntéig előttünk áll még jó néhány céges rendezvény, bál és egyéb zenés mulatság, ahol régi és új közönségünk már alig várja, hogy hallhassa tőlünk kedvenc zenéit és pöröghessen a tuti ritmusokra. Mi mindenesetre megígérhetjük, hogy elhozzuk nekik a régi slágereket, de meglepetés is lesz bőven zenedobozunkban…

báli zenekar

Közeleg a Tuti-Buli!

A jó hír sok rajongónk számára az, hogy a közeljövőben, 03.09.-én, nőnap alkalmával egy nyilvános party-n találkozhattok velünk a pécsi Sörházban, ahol egy fergeteges Nőnapi Retro-bulit fogunk csapni mindazokkal, akik megtisztelnek bennünket jelenlétükkel. További információt a mellékelt plakáton, illetve a PartyZoo Pécs facebook oldalán találhattok.

Zene pécs Sörház
További részletek

Szeretettel Várunk Benneteket!

22h kapunyitás
22h-24h Retro DJ
24h-03h COLORBAND ZENEKAR (szünet nélkül)
03h-04h Retro DJ

Belépő: 1500FT
– 24h-ig DIÁKIGAZOLVÁNNYAL és 30 FELETTIEKNEK csak 1000FT ( a diákot illetve a személyit vigyétek magatokkal… )

Telefon link: +3620 539 55 51