Esküvői szezon kezdet

Seas-ON, avagy, indul az esküvői szezon!

Lakodalom szezon

Bizony elérkezett a várva-várt esküvői szezon időszak, ami minden Esküvői Zenekar számára szívet melengető, legyen bármilyen kihívásokkal teli, olykor fárasztó vagy más okból megerőltető.
Zenekarunk a Colorband lendülete szerencsére mindenkor töretlen, hiszen azt tesszük, amit leginkább szeretünk! Hétről-hétre színtiszta élőzenével örvendeztetjük meg közönségünket és varázsolunk szuper hangulatot a legkülönfélébb rendezvényekre, esküvőkre és partykra!

A lakodalom szezon különösen sok-sok energiát követel zenészeinktől, hiszen nem csupán egy másfél-kétórás koncertet kell adjunk. Legtöbbször egy egész éjszakát átmuzsikálnunk, ahol a hangulat az első pillanattól az utolsóig a tetőponton kell legyen. A legnagyobb energiaforrás ilyenkor a hálás közönség, azaz Ti vagytok, hiszen ha megadjátok nekünk a szikrát, és meglátjuk bennetek a fesztelen szórakozás, mulatás őszinte örömét, mi magunk sem torpanunk meg, és együtt szárnyalunk veletek kifulladásig!

És bár minden party valahol véget ér, ha a hangulat igazán jó, az élmény és az emlék garantáltan örök!
Mi is így emlékezünk sok-sok feledhetetlen bulira, amit átélhettünk Veletek!
Fogadjátok szeretettel ízelítőként legfrissebb szezonindító pillanatainkat, melyeket a legutóbbi „duplabulis” hétvégén sikerült megörökítenünk! Két helyszín: Budapest és Harkány.

Egy jó buliban a popzene, a csárdás, a keringő, a mulatós és még a rock klasszikusok is jól megférnek egymás mellett és garantálják a felhőtlen szórakozást!

Bea - dobossal szelfi Budapest Szelfi a billentyűssel Bátai Zsolt

ének-a-táncparketten Esküvői szezon elkezdve Jó a hangulat Bál Budapest

Kövesdi Misi szólógitár ének

Magyar válogatás

Telefon link: +3620 539 55 51