Esküvői szezon kezdet

Seas-ON, avagy, indul az esküvői szezon!

Esküvő szezon

Bizony elérkezett a várva-várt esküvői szezon időszak, ami minden Esküvői- és Partyzenekar számára szívet melengető, legyen bármilyen kihívásokkal teli, olykor fárasztó vagy más okból megerőltető.
Zenekarunk a Colorband lendülete szerencsére mindenkor töretlen, hiszen azt tesszük, amit leginkább szeretünk! Hétről-hétre színtiszta élőzenével örvendeztetjük meg közönségünket és varázsolunk szuper hangulatot a legkülönfélébb rendezvényekre, esküvőkre és partykra!

Az esküvői szezon különösen sok-sok energiát követel Esküvői- és Party Zenekarunk zenészeitől, hiszen nem csupán egy másfél-kétórás koncertet kell adjunk. Legtöbbször egy egész éjszakát kell átmuzsikálnunk, ahol a hangulat az első pillanattól az utolsóig a tetőponton kell legyen. A legnagyobb energiaforrás ilyenkor a hálás közönség, azaz Ti vagytok, hiszen ha megadjátok nekünk a szikrát, és meglátjuk bennetek a fesztelen szórakozás őszinte örömét, mi magunk sem torpanunk meg, és együtt szárnyalunk veletek kifulladásig!

És bár minden party valahol véget kell érjen, ha a hangulat igazán jó, az élmény és az emlék garantáltan örök!
Mi is így emlékezünk sok-sok feledhetetlen bulira, amit átélhettünk Veletek!
Fogadjátok szeretettel ízelítőként legfrissebb szezonindító pillanatainkat, melyeket a legutóbbi „duplabulis” hétvégén sikerült megörökítenünk! Két helyszín: Budapest és Harkány.

Bea - dobossal szelfi Budapest Szelfi a billentyűssel

ének-a-táncparketten Esküvői szezon elkezdve Jó a hangulat Bál Budapest

Egy esküvőn a romantika is fontos

Magyar válogatás

Telefon link: +3620 539 55 51