Esküvői zenekar Debrecen városában

Erdőspuszta Club Hotel – Debrecen,

a minden szempontból ideális esküvői helyszín.

Elérkeztünk a rendkívül intenzív 2013-as főszezon végéhez, amikor is több szempontot figyelembe véve értékeltük a májustól októberig terjedő időszakot, illetve a magunk mögött hagyott emlékeket. Esküvői zenekarunk egyik kedvenc témája szokott ilyenkor lenni a helyszínek értékelése.

Nos, ismét elmondhatjuk, hogy ebben az évben sem sikerült meghazudtolnunk magunkat, miszerint az ország bármely pontján szívesen vállalunk fellépést, mert az idei főszezonban is, szinte kivétel nélkül minden megyében volt szerencsénk zenélni, és szórakoztatni a násznépet.

Rengeteg szép, patinás helyszínen fordulunk meg, ezért nehéz is egyértelműen meghatározni, hogy a 2013-as szezonban melyik kaphatja meg a „legjobb” jelzőt, viszont a mostani tapasztalataink és élményeink alapján esküvői zenekarunk tagjai úgy szavaztak, hogy a 2013-as évben a favorit esküvői helyszínünk a négycsillagos besorolással rendelkező Erdőspuszta Club Hotel – Debrecen lett!

Nagyon sok szempont alapján lehet rangsorolni egy ideális helyszínt, viszont az Erdőspuszta Club Hotel – Debrecen mindent hordoz magában amire csak a kedves párnak, a násznépnek, sőt egy zenekarnak is szüksége lehet. Ezt a Debrecen városa közelében található hotelt nagyon sok szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki egy impozáns, jó kisugárzású, exkluzív helyszínen szeretné emlékezetessé tenni élete nagy napját, hisz csak jót tudunk elmondani róla!

Telefon link: +3620 539 55 51