Esküvői zenekar Pécs városából

Zenekari elemzés- konzekvenciák

Egy érdekességet szeretnénk megosztani kedves barátainkkal, ismerőseinkkel, Colorband rajongókkal, valamint az esküvői zenekart keresőkkel. Zenekari tevékenységünket országos, sőt nemzetközi szinten is végezzük. Nagyon kevesen tudják, hogy a Colorband alapvetően egy pécsi székhelyű esküvői és party zenekar.

Alakulásunk óta minden év végén visszatekintünk a zenekari évadra, összegezve a különféle rendezvények, esküvők tapasztalatait. Konzekvenciát vonunk, és célokat tűzünk ki magunknak a jövő szezonra való felkészülést illetőleg.

Ennek során figyeltünk fel egy különös tényre. Függetlenül a székhelytől együttesünk naptárában szemet szúr a pécsi, illetve Baranya megyei esküvőink számának alacsony aránya az országoshoz képest.

Tevékenységünket mindenütt számtalan köszönet, baráti kézfogás, tovább ajánlás nyugtázta már, amiért nagyon hálásak vagyunk minden kedves párnak, és minden partnerünknek. A hosszú évek statisztikáját vizsgálva viszont megállapítható, hogy rendezvényeinknek:

Esküvő helyszínek

  • 20 %-a Pécsett, illetve Baranya megyében,
  • 77 %-a fővárosban, és az ország egyéb településein,
  • 3 %-a pedig az országhatáron kívül zajlott.

Egyrészt nagyon jó érzés nyugtázni, hogy egy pécsi esküvői zenekar országosan is kelendő, bár tudjuk, hogy mindezért a minőség és megbízhatóság jegyében mindent el is követünk! Időtől, helytől, körülményektől függetlenül, mindig a legprofibb, a legfelkészültebb formánkat igyekszünk hozni az ország bármely pontján. Ez akkor is így van, ha mondjuk Debrecenben délután 4 órakor meg kell szólalni a zenekarnak, akkor az délelőtt 9 órás indulást, és másnap 11 órára való hazaérkezést jelent.

Másrészt viszont szomorú tény, hogy annak ellenére, hogy a Colorband esküvői zenekar és tagjai nagyon erősen kötődnek Pécs városához, és nagyon sokat köszönhetnek az itt élő barátaiknak, ismerőseiknek, rajongóinak csak kevésszer áll módunkban itthon játszani. Ezért célul tűztük ki, illetve szeretnénk, ha idővel ezen a 20-77 %-os arányon tudnánk egy kicsit javítani a pécsi közönség, valamint az itteni házasulandók javára.

Természetesen ezúton is biztatunk mindenkit, hogy bátran keressék a Colorband esküvői zenekart, és kérjenek ajánlatot Pécsről! Itt vagyunk, itt élünk, és örömmel állunk minden rendezvényt tervező és kedves házasulandó szolgálatába!

Zenekar

Telefon link: +3620 539 55 51