Happy New Year

Év végi mulatságok Colorband

Márton-nap, Karácsony, Szilveszter

Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök!

Karácsony felé…

Közeledik az év vége, amit egy esküvői és partyzenekar, amilyen a Colorband is, leginkább abból érez, hogy az esküvők sokaságát lassanként felváltják a céges évzáró rendezvények, az év végi, karácsonyi bálok. Sokan kérdezitek tőlünk, hogy mikor és hol tudnátok velünk újra találkozni. Sajnos ezeknek a zenés-táncos rendezvényeknek a legnagyobb része is zártkörű, de most alkalmatok nyílik két nyílt rendezvényen is velünk bulizni még ebben az évben!

Márton-nap

A Colorband Esküvői- és Partyzenekar, visszatérő vendégként, immáron sokadszor fog közreműködni a villányi Sauska pincészet Márton napi rendezvényén, ami nem csak a fergeteges hangulatról, de a gasztronómiai csodákról és természetesen a jó borokról is méltán híres. Akinek kedve tartja,2019. november 16.-án csatlakozhat hozzánk egy fenséges libalakomával egybekötött szuperbulira.

További információért látogassátok meg a Sauska Villány facebook oldalát.

Jöjjön az új év!

Akinek túl közeli lenne az időpont, illetve valami oknál fogva nem alkalmas, az se keseredjen el, mert Szilveszterkor a Pécsi Expo-n találkozhat velünk, ahol a Partyzoo szervezésében megrendezésre kerülő szilveszteri buli egyik házigazda zenekaraként fogunk felpörgetni Benneteket! Nem titok, hogy sztárvendégekből sem lesz hiány, úgyhogy aki egy igazán tartalmas szilveszter estét szeretne magának, az ne gondolkozzon tovább azon, hogy hol köszöntse az újévet.

zenekar esküvőre

Részletekről a Partyzoo honlapján vagy facebook oldalán tájékozódhattok!

Reméljük találkozunk még idén is és természetesen az új évben, amit ugyanolyan töretlen lendülettel tervezünk végigmuzsikálni, mint az ideit, vagy az elmúlt esztendőket!

Gyertek, számítunk Rátok!

Colorband

Galéria – néhány pillanat a közelmúltból:

esküvői zenekar
zenekar esküvőre
zenekar esküvőre
retro zenekar

Telefon link: +3620 539 55 51