külföldi retro slágerek

Retro – Vissza a Jövőbe!

Új év, új tervek, új perspektívák és természetesen új lendület!

Ezek nélkül elképzelhetetlen volna esküvői –, party- és báli zenekarunk, a Color Live Music Band élete és jövője az új szezon kezdetén. Szerencsére, nálunk egyikből sincs hiány még ezekben a nehéz időkben sem, amikor azt látjuk, hogy egyre több zenekar vagy zenésztárs, kolléga adja fel azt az életet, aminek eddig szerelmese volt, és amit szinte ellehetetlenítettek a járványbeli „játékszabályok”.

A cél most viszont nem az, hogy a körülményeken bánkódjunk, hanem inkább örülni, hogy még itt vagyunk egymásnak. Senki és semmi sem tarthat vissza, hogy új lendületet vegyünk. Biztosítsunk minden kedves Rajongót, Barátot és Ismerőst a felől, hogy zenekarunk a Color Live Music Band esküvői-, party- és báli zenekar ugyanúgy itt lesz Veletek a jövőben is, mint ahogy az utóbbi több, mint tíz évben. Tele vagyunk tervekkel, álmokkal és lendülettel. Igyekszünk minden kedves felkérésnek eleget tenni a jövőben is. Bár tudjuk, hogy nehéz tervezni manapság, főleg, ha zenés- táncos rendezvényekről van szó. Mindenkit bátor szívvel bíztatunk arra, hogy igenis, merje megálmodni azt a nagy napot vagy szuper bulit!

Retro Szilveszteri bál

Hiszünk abban, hogy bár az elmúlt időszakban kevésbé nyílt rá lehetőség, sosem fog kiveszni az emberekből az igény egy olyan emlékezetes közösségi élményre, ami zenéről, táncról és a mulatságról szól.

Külföldi retro zene

Természetesen mi sem tétlenkedtünk az idő alatt. Amíg nem a színpadon pörögtünk, készítettünk nektek egy újabb egyveleget külföldi retro zenei kedvenceinkből. Térjünk vissza a jövőbe, és engedjünk teret a szeretett retro slágerek reneszánszának.

Fogadjátok szeretettel ezt az új külföldi retro sláger válogatás videót. Egy kis ráadásként nézzétek meg a fél évvel korábban készült magyar retro -mixünket is. A kettő együtt ad igazán hiteles képet esküvői- , party- és báli zenekarunkról, a Color Live Music Band-ről! 

Több Retro? klikk ide!

Telefon link: +3620 539 55 51