esküvői zenekar

Színezd újra! Colorband

Színezd újra! Colorband ecsettel…

Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök!

Ahogy az ismert sláger is mondja, olykor újra kell színezni a dolgokat, főleg akkor, ha egy banda a COLOR BAND Esküvői- és Partyzenekar nevet viseli!

Örömmel tudatjuk, hogy ezen indíttatásból honlapunk formájában – és nagyrészt tartalmában is – teljesen megújult!

Újra „festve”

Az újítás azonban nem csak virtuális világunkat érintette. Bár mi maradtunk ugyanazok az „arcok”, az elmúlt évben igyekeztünk hangszerparkunkat, hang- és fénytechnikánkat is a legmodernebb követelményekhez hangolni. Ennek köszönhetően a jövőben csúcs-szuper minőségben hallhatjátok majd repertoárunk gyöngyszemeit!

esküvői zenekar Colorband

Egyedül egyetlen dolgon nem szándékoztunk javítani: Ő pedig nem más, mint imádott énekesnőnk Beatrix, aki még mindig úgy tökéletes, ahogy van! 🙂

Kérünk benneteket látogassatok el oldalunkra minél többször és „szörföljetek” egy jót. A „csemegézés” megújult zenekari honlapunkon már mindenféle „okos” eszközről egyaránt gördülékeny és maximálisan élvezhető lesz!

Kövessétek nyomon, hogy zenekarunk, a Color Band Esküvői-és Partyzenekar, miként igyekszik mindig a legjobb formáját hozni és a legnagyszerűbb zenéket játszani esküvőkön, céges rendezvényeken, illetve a közelgő szezonban báli zenekarként!

zenekarok esküvőre Bea
zenekar esküvőre
esküvői zenekarok
báli zenekar

Telefon link: +3620 539 55 51