zenekarok esküvőre

Sztárok Vendégségben

                A rengeteg megálló során, ahol zenekari buszunk újra és újra csak arra várva vesztegel, hogy egy hatalmas buli után a következő hatalmas party helyszínére repítsen minket, nem ritka, hogy minket is érnek meglepetések. Szerencsére többnyire a kellemes fajtából…

                Esküvői ajándék…

                Régebben leginkább a céges rendezvényekre volt jellemző, de manapság már az esküvőkön is egyre gyakoribb egy-egy meglepetésvendég. Jó látni ilyenkor, hogy egy igazán nagy zenei ikon, sztár vagy színész milyen közvetlenséggel és odaadással tesz eleget a felkérésnek, megadva minden tiszteletet az érte rajongóknak. Jó tapasztalni, hogy ezek az egyéniségek egy cseppet sem félnek attól, hogy egy esküvő kis színpadán esetleg kisebbek lesznek. Valószínűleg ők is azt vallják, mint mi, hogy minél emberibbek, annál hatalmasabbak.

                Találkozás zenészlegendákkal…

                Ilyenkor zenekarunk, a Colorband Esküvői-, Party- és Retro Zenekar is megtisztelve érzi magát, hogy igazi legendák közelében lehet, sőt gyakran technikai- vagy zenei segítséget is nyújthat nekik. Az sem ritka, hogy fellépésük végén, zenekarunk élő és ezek szerint meggyőző produkcióját szemlélve, kedvet kapnak a közös zenéléshez – ami ilyenkor egy igazi csemege mind nekünk, mind pedig közönségünknek.

                Jamboree sztárokkal…

                Legutóbb Sasvári Sándorral hozott minket össze a sors, akit leginkább énekhangjáról ismernek a rajongók. A közös „jam” során viszont megmutatta nekünk, hogy milyen sokoldalú zenész a hangszerek tekintetében is. Köszönjük utólag is a bizalmat és a fergeteges közös pillanatokat!

                Végezetül, Kedves Rajongók, tekintsétek meg ezt a kis galériát néhány „nagy találkozásról”!

retro zene
Sasvári Sándor Sztár vendégségben
retro zene
Zoltán Erika – akkor és most
esküvői zenekar
Nótár Mary sztárok vendégségben

Telefon link: +3620 539 55 51