Retro zenekar Colorband

„Újra itt a nyár! Ismét Retro”

Ismét itt a nyár!

… és míg a Covid-19 vírus szundikál düböröghet a szezon, szólhat a retro zene!
Ami azt jelenti, hogy zenekarunk, a Colorband Esküvői- és Party zenekar sem tétlenkedik. Az álmok újra élnek, egymást érik az álomesküvők, még ha keveset is alszunk. Nem bánjuk, hiszen eleget pihentünk a korlátozások alatt. Nehéz időszak volt ez az esküvői zenekaroknak, főleg a bizonytalanságból kifolyólag, de egy percig sem volt számunkra kérdéses, hogy amint lehet, vissza fogunk térni régi mindennapjainkhoz. Borzasztó fura volt az élet zene, színpad, buli és pörgés nélkül, és természetesen Nélkületek, Drága Közönségünk!

Míg tűkön ültünk arra várva, hogy újra találkozzunk Veletek, elhatároztuk, hogy egy esküvői zenekar még esküvők híján sem tétlenkedhet. Így született meg az a két rövid kis zenei mix videóval, melyből az egyiket most szíves figyelmetekbe ajánljuk! (A videot tekintsétek meg a bejegyzés legalján!)

Retro zenekar

Colorband Retro Zenekar

Régóta terveztük, hogy készítünk egy koncert video-klipet, ami esküvői- party- és báli zenekarunk igazi karakterét tükrözi, elsősorban a retro-vonalat domborítva.
Koncertek híján viszont maradt a stúdió és egy színpad, elárvult nézőtérrel. Fura is volt a felvétel közben ki-ki tekinteni a légüres térbe, ahol ezúttal nem láthattuk a ragyogó tekinteteket és a tomboló táncos lábakat. Árva pillanat volt ez számunkra, de így is beleadtunk apait-anyait, hogy átadhassuk Nektek a lelkünkből kitörni vágyó zenét. Ha mosolyunk itt-ott félszeg is, kérjük, nézzétek el nekünk! Tudomásul kellett vennünk, hogy Nélkületek csupán ennyire futja!

Kétségünk sincs viszont afelől, hogy Nektek, szemtől-szembe sikerül majd visszacsalni az arcunkra azt az őszinte, önfeledt mosolyt, ami mindnyájunk szívében megkoronázza a közös bulik élményét!

Kár is lenne tovább szaporítani a szót, vagy további érzelgős frázisokat írni-olvasni. Inkább arra buzdítunk benneteket, hogy vessétek bele magatokat önfeledten a nyárba, ne hagyjatok ki egy bulit sem, és szívjátok magatokba újra az élőzenét!
A Colorband Esküvői- és Party Zenekar tárt karokkal vár benneteket a nyilvános rendezvényeken, és szívesen fogad tőletek minden olyan felkérést, legyen az esküvő, utcabál, egyéb városi rendezvény vagy akár évzáró buli, ahol igényes élőzenét és igazán jó hangulatot szeretnétek!
Ölelünk Benneteket! Reméljük, mielőbb találkozunk!
Most pedig fogadjátok szeretettel legújabb Magyar Retro Zenei Mix videónkat!

Magyar Retro Zenei Mix Colorband

Külföldi retro? Klikk ide!

Telefon link: +3620 539 55 51