zenekar esküvőre Cplorband

Újra Márton nap a Color Banddel

Ismét Márton nap Villányban

Kedves Rajongók, Barátok, Ismerősök, bulizni, partizni, lazulni vágyó még Ismeretlen Érdeklődők!

Sokéves hagyományt követve Márton nap alkalmával a vérbeli hagyományőrzők ismét csaphatnak egy fergeteges bulit Villányban a Color Banddel.

Helyszín: Sauska pincészet Villány

Élőzene: Color Band Esküvői- és Partyzenekar!

Aki már volt, azért, aki még nem, az pedig azért jöjjön el, hogy megtapasztalhassa, milyen is a mennyei, sokfogásos házias libalakoma, a valóban minőségi villányi bor, és persze az igazi, fergeteges, forró partyhangulat a novemberi hidegek ellenére!

Várunk szeretettel mindenkit! Találkozunk 2017. november 18.-án este 6 órakor a villányi Sauska Pincészetben!

(Részletek a programokról és az asztalfoglalásról a pincészet honlapján, illetve facebook oldalán találhatók.)

zenekar esküvőre-Márton-nap
esküvői zenekar
esküvői zenekarok

Ismét eltelt egy év, és zenekarunk, a Colorband Esküvői-és Partyzenekar újra visszatért, hogy együtt Márton-napozzon a villányi Sauska Borászatban a pincészet régi és új vendégeivel, akik idén is igen szép számmal gyűltek össze ezen alkalomból. Ezúton is köszönjük a szervezőknek, Juditnak és Daninak az ismételt meghívást és a bizalmat!

Évről évre, az ország minden tájáról érkező és egyre csak gyarapodó közönség azt mutatja, hogy aki a Villányi Sauska Pincészet Márton napi mulatságát választja, nem távozik elégedetlenül, sőt messze viszi hírét a bulinak. Akik idén lemaradtak volna e nemes gasztro-zenei eseményről, azok jövőre időben kezdjék el szervezni a különjáratot a helyszínre! Addig is, íme, néhány kedvcsináló bulifotó!

Telefon link: +3620 539 55 51